Playhead position in Keyframes panel

What is your operating system?
OSX 10.14.6

What is your Shotcut version (see Help > About Shotcut)? Is it 32-bit?
22.06.23

Can you repeat the problem? If so, what are the steps?
Yes

Mettez un clip sur V1
Mettez 2 marqueurs, le premier à 1 s, le second à 5 s
Appliquez 2 filtres au clip.
Le premier filtre “Crop: Rectangle” avec 2 keyframes à 1 et 5 s
Le second filtre “Brightness” avec 2 keyframes simples également à 1 et 5 s
Désélectionnez les filtres avec le bouton “Croix”
Déplacez la playhead sur le marqueur 5 s
Sélectionnez le filtre Crop, le cursor Keyframes est bien sur 5 s
Sélectionnez le filtre Brightness, le cursor Keyframes est bien sur 5 s
Le comportement est normal.
Désélectionnez à nouveau les filtres avec le bouton “Croix”
Déplacez la playhead sur le marqueur 1 s
Sélectionnez le filtre Brightness, le cursor Keyframes est resté sur 5 s (Bug)
Sélectionnez le filtre Crop, le cursor Keyframes est bien sur 1 s (Normal)
Je pense que la mise à jour se fait bien avec des keyframes normales mais pas avec des keyframes simples ?

Put a clip on V1
Put 2 markers, the first one at 1 sec, the second one at 5 sec
Apply 2 filters to the clip.
The first filter “Crop: Rectangle” with 2 keyframes at 1 and 5 sec
The second filter “Brightness” with 2 single keyframes also at 1 and 5 sec
Deselect the filters with the “Cross” button
Move the playhead to the 5 sec marker
Select the Crop filter, the Keyframes cursor is on 5 s
Select the Brightness filter, the Keyframes cursor is on 5 s
The behavior is normal.
Unselect the filters again with the “Cross” button
Move the playhead to the marker 1 s
Select the Brightness filter, the Keyframes cursor is still on 5 s (Bug)
Select the Crop filter, the cursor Keyframes is on 1 s (Normal)
I think that the update is well done with normal keyframes but not with simple keyframes?

Translated with DeepL Translate: The world's most accurate translator (free version)

Diapo22