I'm not sure why my export failed, please help

Hi, my export keeps failing and I don’t know why. Can someone take a look at the export log and help me out? Thank you so much!

[producer avformat] audio: total_streams 1 max_stream 1 total_channels 2 max_channels 2
[AVIOContext @ 000001cd1ade0380] Statistics: 452682 bytes read, 4 seeks
[AVIOContext @ 000001cd1a066a00] Statistics: 452682 bytes read, 4 seeks
[AVIOContext @ 000001cd1ae3ee00] Statistics: 452682 bytes read, 4 seeks
[producer avformat] audio: total_streams 1 max_stream 1 total_channels 2 max_channels 2
[AVIOContext @ 000001cd1ade0380] Statistics: 908222 bytes read, 4 seeks
[AVIOContext @ 000001cd1b6ca940] Statistics: 908222 bytes read, 4 seeks
[AVIOContext @ 000001cd1b724800] Statistics: 908222 bytes read, 4 seeks
[producer avformat] audio: total_streams 1 max_stream 1 total_channels 2 max_channels 2
[AVIOContext @ 000001cd1ae3ee80] Statistics: 452682 bytes read, 4 seeks
[AVIOContext @ 000001cd1ade0380] Statistics: 452682 bytes read, 4 seeks
[AVIOContext @ 000001cd1b5d5d40] Statistics: 452682 bytes read, 4 seeks
[producer avformat] audio: total_streams 1 max_stream 1 total_channels 2 max_channels 2
[AVIOContext @ 000001cd1ae1c6c0] Statistics: 1184970 bytes read, 4 seeks
[AVIOContext @ 000001cd1b7f19c0] Statistics: 1184970 bytes read, 4 seeks
[AVIOContext @ 000001cd1ade0380] Statistics: 1184970 bytes read, 4 seeks
[producer avformat] audio: total_streams 1 max_stream 1 total_channels 2 max_channels 2
[AVIOContext @ 000001cd1ae1c6c0] Statistics: 452682 bytes read, 4 seeks
[AVIOContext @ 000001cd1b6c8540] Statistics: 452682 bytes read, 4 seeks
[AVIOContext @ 000001cd1ade0380] Statistics: 452682 bytes read, 4 seeks
[libvpx @ 000001cd1b66a880] v1.12.0
[libvpx @ 000001cd1b66a880] --prefix=/mingw64 --target=x86_64-win64-gcc --enable-vp8 --enable-vp9 --enable-vp9-highbitdepth --enable-vp9-temporal-denoising --enable-runtime-cpu-detect --enable-postproc --enable-pic --enable-shared --enable-static --enable-experimental --disable-examples --disable-docs --disable-install-docs --disable-install-srcs --disable-unit-tests
[producer avformat] audio: total_streams 1 max_stream 1 total_channels 2 max_channels 2
[AVIOContext @ 000001cd1b6c2440] Statistics: 1467823 bytes read, 4 seeks
[wav @ 000001cd19fa1a80] parser not found for codec pcm_s24le, packets or times may be invalid.
[wav @ 000001cd19fa1a80] parser not found for codec pcm_s24le, packets or times may be invalid.
[wav @ 000001cd1b720040] parser not found for codec pcm_s24le, packets or times may be invalid.
[wav @ 000001cd1b720040] parser not found for codec pcm_s24le, packets or times may be invalid.
[producer avformat] audio: total_streams 1 max_stream 0 total_channels 2 max_channels 2
[AVIOContext @ 000001cd1b7eccc0] Statistics: 294956 bytes read, 2 seeks
[filter swresample] 2(stereo) f32le 44100Hz -> 2(stereo) f32le 48000Hz
[chain avformat-novalidate] C:/Users/user/Downloads/New Video/GX010175.MP4
    checking VFR: pkt.duration 1001
[mp4 @ 000001cd1a2e17c0] Could not find tag for codec vp8 in stream #0, codec not currently supported in container
[consumer avformat] Could not write header 'D:/Videos/Videos1/0001.mp4'
[AVIOContext @ 000001cd1b7ec2c0] Statistics: 0 bytes written, 0 seeks, 0 writeouts

Failed with exit code 1

You are trying to put the VP8 video codec into an MP4 file format, but MP4 does not support that codec. I suggest to stay out of the advanced export settings (where you are not protected from setting invalid options) and use one of the many presets.

Thanks! I was able to fix it and it’s exported now but the finished product is full of unintentional visual glitches and misplaced pixels. Do you know how to fix this? Thank you so much for your time.

Nevermind, I’m pretty sure that part is an issue with my computer, as when I play the video on and off in small sections it doesn’t glitch. Maybe my computer is running out of memory because it’s in 5.3K

This topic was automatically closed after 90 days. New replies are no longer allowed.