Export sits idle

Hi, I’ve been using shotcut for a while. Today I was trying reduce the exposure in a video and when i tried to export it, it would start, create the file, and it would just sit idle. It wouldn’t just sit at 0%, wouldn’t give me an ETA, and the file size would sit at somewhere between 1kb and 1Mb. Nothing would happen.

How do I get it working? The log reads as follows:

plugin_mgr_get_object_file_plugins: error opening shared object file ‘C:\Program Files\Shotcut\lib\ladspa/AUTHORS’: “C:\Program Files\Shotcut\lib\ladspa\AUTHORS”: The specified module could not be found.

plugin_mgr_get_object_file_plugins: error opening shared object file ‘C:\Program Files\Shotcut\lib\ladspa/COPYING’: “C:\Program Files\Shotcut\lib\ladspa\COPYING”: The specified module could not be found.

plugin_mgr_get_object_file_plugins: error opening shared object file ‘C:\Program Files\Shotcut\lib\ladspa/readme.txt’: “C:\Program Files\Shotcut\lib\ladspa\readme.txt”:

[libx264 @ 0000000009011340] using SAR=1/1

[libx264 @ 0000000009011340] using cpu capabilities: MMX2 SSE2Fast SSSE3 SSE4.2 AVX FMA3 BMI2 AVX2

[libx264 @ 0000000009011340] profile High, level 4.2, 4:2:0, 8-bit

[libx264 @ 0000000009011340] 264 - core 160 r3011 cde9a93 - H.264/MPEG-4 AVC codec - Copyleft 2003-2020 - http://www.videolan.org/x264.html - options: cabac=1 ref=2 deblock=1:0:0 analyse=0x3:0x113 me=hex subme=6 psy=1 psy_rd=1.00:0.00 mixed_ref=1 me_range=16 chroma_me=1 trellis=1 8x8dct=1 cqm=0 deadzone=21,11 fast_pskip=1 chroma_qp_offset=-2 threads=6 lookahead_threads=1 sliced_threads=0 nr=0 decimate=1 interlaced=0 bluray_compat=0 constrained_intra=0 bframes=3 b_pyramid=2 b_adapt=1 b_bias=0 direct=1 weightb=1 open_gop=0 weightp=1 keyint=300 keyint_min=30 scenecut=40 intra_refresh=0 rc_lookahead=30 rc=crf mbtree=1 crf=23.0 qcomp=0.60 qpmin=0 qpmax=69 qpstep=4 ip_ratio=1.40 aq=1:1.00

[h264 @ 000000000933df00] Reinit context to 1920x1088, pix_fmt: yuvj420p

[h264 @ 000000001661a3c0] Reinit context to 1920x1088, pix_fmt: yuvj420p

[h264 @ 0000000009352780] Reinit context to 1920x1088, pix_fmt: yuvj420p

[producer avformat] audio: total_streams 1 max_stream 1 total_channels 2 max_channels 2

[AVIOContext @ 00000000165d6c00] Statistics: 2119779 bytes read, 4 seeks

[producer avformat-novalidate] //mediaserver/Video/Track/Mosport GP 2020-09-12/GoPro Footage/GH010058.MP4

checking VFR: pkt.duration 1001

[h264 @ 00000000093582c0] Reinit context to 1920x1088, pix_fmt: yuvj420p

[mp4 @ 0000000009010d40] Using AVStream.codec to pass codec parameters to muxers is deprecated, use AVStream.codecpar instead.

[mp4 @ 0000000009010d40] Using AVStream.codec to pass codec parameters to muxers is deprecated, use AVStream.codecpar instead.

If parallel processing is turned on in Export > Video try turning it off.

It was unchecked.