Bug


Topic Replies Activity
About the Bug category 2 January 10, 2017
Lenteur de lecture et d'exportation depuis la version 1906 8 July 22, 2019
Problems with video capture 4 July 22, 2019
Can't Extract Subclip 5 July 21, 2019
.mlt file disappeared/erased randomly 7 July 21, 2019
Intermittent crashing when changing speed 15 July 20, 2019
Export crash with Stabilize filter (v190715) 5 July 20, 2019
Crash of shotcut 1 July 19, 2019
Filter feature just shows black screen 2 July 18, 2019
Matroska Opus Export Bug 7 July 18, 2019
Crashing on Mac 7 July 18, 2019
50fps Export Issue 2 July 18, 2019
Potential bug with audio normalize [SOLVED] 3 July 17, 2019
Paintbrush effect when "Crop: Circle" is combined with "Size and Position" 3 July 16, 2019
UDP streaming not working under MacOS and Windows 1 July 15, 2019
Shotcut will not play audio through bluetooth headphones 5 June 27, 2019
Can't play exported videos 17 July 15, 2019
LUT don't load in folder with é, è, à 1 July 15, 2019
Flickering on the bottom after applying Blur: Gaussian with floating text 3 July 15, 2019
Polish translation mistake on Exporting a video 5 July 14, 2019
Crackling in encoded video 10 July 14, 2019
Audio bug after playing external audio 6 July 14, 2019
INVALID error message fix needed 13 July 13, 2019
Error in transition between pictures when working with keyframes 15 July 12, 2019
Can't change the speed of a clip 17 July 12, 2019
Video Bug witth Audio? 2 July 11, 2019
*Urgent* Crahsing 2 July 9, 2019
Audio Expander acts as compressor not expander 6 July 7, 2019
Audio Stuttering 4 July 7, 2019
Visual bug: waveform after "undo" 2 July 6, 2019